Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
covid 19

Danas u SMŽ 166 novooboljelih osoba od COVID-a 19

Prema podacima Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, na današnji dan, imamo 166 novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19.

Radi se o 46 osoba s područja Siska, 45 osoba s područja Popovače, 18 osoba s područja Petrinje, 13 osoba s područja Kutine, 12 osoba s područja Velike Ludine, 11 osoba s područja Gline, 10 osoba s područja Gvozda, četiri osobe s područja Sunje, o po dvije osobe s područja Topuskog i Dvora te o po jednoj osobi s područja Novske, Lipovljana i Lekenika.

I danas su iz županijskog Stožera sve stanovnike zamolili za razumijevanje i pozvali da se i dalje pridržavaju epidemioloških preporuka te budu odgovorni kako bi se spriječilo daljnje širenje ove zarazne bolesti.

Matea Kezić

Matea Kezić

Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X