Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
čs-ppg

Derbi kola u Češkom Selu prekinut u 66. minuti

PETRINJA – U derbiju 6. kola Druge županijske nogometne lige – Sisak, treće i drugoplasirane momčadi, nogometaši Češkog Sela ugostili su momčad PPG Rujevac, a susret je prekinut u 66. minuti zbog napada gostujućeg igrača Nikole Ognjenovića na glavnog suca Vlatka Mlinarića kod rezultata 3:1 za domaćine.

Zbog „dugog jezika“ gostujući igrač je u 66. minuti dobio dva žuta kartona, a potom i crveni nakon čega je uslijedila njegova neprimjerena reakcija kada je u nasrtaju nogom udario glavnog suca kojem je jedino preostalo označiti kraj utakmice.

Prije toga domaći su prvu ozbiljniju prigodu stvorili u 11. minuti kada je Matej Komarica ubačajem iz auta pred gostujućim vratima pronašao Ivicu Tokića koji je s 2-3 metra prebacio vrata. Ipak, u 16. minuti I. Tokić je bio daleko uspješniji asistent kada je sa sredine igrališta dugom loptom na petercu, s lijeve strane, pronašao Marića koji je nadmudrio Grčića i vratara Preradovića i poslao loptu u suprotni kut. U 20. minuti Preradović je krajnjim naporom, u klečećem položaju s dvije noge, odbio loptu ispred svojih vrata, a potom je Jukić s ruba kaznenog prostora pogodio vratnicu, ali je zato minutu kasnije Ivišić, s dvadesetak metara, bio precizniji za povećanje vodstva domaćina, a isti igrač bio je i asistent za treći domaći pogodak, odnosno na rubu kaznenog prostora izborio se za loptu koja je došla do Marića i prazna mreža se ponovo zatresla. Do kraja prvog dijela, u 39. minuti, ponovo je u prigodi bio Marić i to „oči u oči“ s vratarom Preradovićem, ali gostujući čuvar mreže vršcima prstiju izbacio je loptu izvan igrališta.

Početak drugog dijela donio je i veselje gostima kada je, u 50. minuti, Sumonja bio precizan iz slobodnog udarca s 18 metara pogodivši gornji lijevi kut vratara Sučevića, a u 58. minuti domaći su povukli brzu kontru po lijevoj strani preko Jurića koji je u trku poslao loptu tik iznad vratnice i onda se dogodila 66. minuta.

  • foto00001
  • foto00002
  • foto00003
  • foto00004
  • foto00005
  • foto00006
  • foto00007
  • foto00008

Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X