Dijagnoza – podsjetnik na pravila koja ljeti ne bismo trebali zanemariti Dijagnoza – podsjetnik na pravila koja ljeti ne bismo trebali zanemariti
Ove godine ljetno vrijeme s visokim temperaturama počelo je i puno prije kalendarskog početka ljeta. Vrućine i sparine koje nas prate danima svatko osjeća... Dijagnoza – podsjetnik na pravila koja ljeti ne bismo trebali zanemariti

Ove godine ljetno vrijeme s visokim temperaturama počelo je i puno prije kalendarskog početka ljeta. Vrućine i sparine koje nas prate danima svatko osjeća na svoj način – neki se osjećaju umorno, drugi su neraspoloženi i nervozni, neke muče glavobolje, neke želučane tegobe, neki pojačano osjećaju simptome svojih kroničnih bolesti i zapravo malo je onih koji se mogu pohvaliti kako su za ovakvih vremenskih prilika poletni, pun energije i kako im vrućina baš nimalo ne smeta.

Kako je pravo ljeto tek pred nama, posljednju Dijagnozu prije ljetne stanke odlučili smo posvetiti upravo preporukama za dane koji su pred nama. Uglavnom su to stvari koje svi znamo, ali smo ih skloni zanemariti, pa nije loše podsjetiti ne neke korisne savjete kojih bismo se tijekom ljeta trebali pridržavati.

U Dijagnozi, preporuke za ljetne vrućine, dala nam je liječnica Ines Tkalčević, dr.med., spec. obiteljske medicine iz Doma zdravlja Petrinja.

Emisiju možete poslušati ovdje:

Komentari

Slađana Marković Novinar

Osvježenje Petrinjskog radija od srpnja 2016.godine. Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.