Nakon spektakularnog koncerta na zagrebačkom Bundeku u rujnu 2014. godine te oborenih rekorda posjećenosti na nezaboravnim koncertima u Osijeku i Varaždinu prošle godine, s...

Nakon spektakularnog koncerta na zagrebačkom Bundeku u rujnu 2014. godine te oborenih rekorda posjećenosti na nezaboravnim koncertima u Osijeku i Varaždinu prošle godine, s nestrpljenjem se očekivao datum krune turneje “Hotel Nacional” Dina Merlina u Hrvatskoj – veličanstvena Arena Zagreb! Merlinov menadžment sinoć je na službenoj Facebook stranici potvrdio da će legendarni sarajevski Čarobnjak u Areni Zagreb nastupiti u subotu, 3. prosinca s početkom u 21 sat.

Za turneju “Hotel Nacional” mjesecima unaprijed vlada nezapamćen interes u cijelome svijetu, a svi pokazatelji turneje čija karavana već dvije godine putuje preko Amerike i Europe do zemalja iz regije, ukazuju na to da će Dino Merlin i ovog puta oduševiti publiku i pružiti maksimum od sebe na sceni, ali i iza nje. Uvijek misleći na svoju vjernu publiku i uz želju da stvori jedinstvenu atmosferu, Dino za koncert u Areni priprema osvježenu set listu koja će dati najbolji izbor iz bogatog opusa od preko 200 pjesama, ali i poseban produkcijski audio-vizualni doživljaj koji pored brojnih hitova i evergreena te vrhunskih glazbenika u njegovom bendu, publici prenosi ono što Dino Merlin jest: karizmatična i jedinstvena glazbena institucija koja suvremeno vlada regionalnom scenom preko 30 godina!

Aktualni album “Hotel Nacional”, koji je već u prvoj sedmici prodaje zauzeo osmo mjesto na Billboardovoj top-listi najprodavanijih world music albuma sadrži hitove poput “Školjka”, “Rane”, “Sunce” i “Sve do medalje” koji su osvojili publiku širom regije. Svi oni koji nisu imali priliku biti dijelom priče “Hotel Nacional” na Bundeku, u Osijeku ili Varaždinu moći će uživati u pjesmama i neprikosnovenom showu Čarobnjaka u Areni Zagreb, u kojoj je Merlin posljednji put nastupio 2011. godine u sklopu povijesne turneje albuma “Ispočetka”.

Ulaznice za ovaj veličanstveni događaj biti će u prodaji od 21.9.2016. na web portalu i svim prodajnim mjestima www.ticketshop.hr.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.