Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
20210205_120245ww

Djeca Pregrade obradovala djecu Petrinje

PETRINJA – Društvo naša djeca iz Pregrade obradovalo je djecu Društva naša djeca Petrinja prigodnim poklon paketima. O donaciji nam je više rekla Ivana Švragulja iz Društva naša djeca Petrinja:

„Snalazimo se kako znamo, trudimo se. Preuzimanje donacije smo dogovorili izravno djeci ovdje ispred Učiteljskog fakulteta jer je preopasno kod nas kod starih prostorija.“

Predsjednica Društva naša djeca Pregrada Snježana Leskovar nam je također rekla više o samoj akciji:

„Kad smo pratili ovu situaciju odmah mi je u glavi bilo da i mi na neki način želimo pomoći. Tako smo organizirali djecu od prvog do četvrtog razreda koji su pisali neka pisma za svoje prijatelje u Petrinji, napravili poklone i evo nas tu. Mi smo to donijeli i nadamo se da će se ta ljubav, pozitivna energija širiti i dalje i da ćemo se sprijateljiti i djeci vratiti osmjeh na lice i malo veselja.“

Na prostoru ispred Učiteljskog fakulteta okupilo se pedesetak djece s roditeljima. Lijepo umotani šareni poklon paketići njihovih prijatelja iz Pregrade su im izmamili osmjeh na lice.

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X