Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
petrinjčicamali 1

Do 15. listopada traju upisi u Folklorni ansambl ”Petrinjčica”

PETRINJA – I ove godine Folklorni ansambl ”Petrinjčica” koji djeluje u sastavu POU Hrvatski dom Petrinja kreće sa upisivanjem novih članova. Upisi će se odvijati do 15. listopada, a sve ljubitelje pjesme, plesa i druženja koji su stariji od 5 godina pozivaju da im se pridruže.

Svojim djelovanjem FA ”Petrinjčica” aktivno radi na očuvanju folklorne tradicije petrinjskog kraja, te svake godine realizira brojne programe, a voditelj folklorne sekcije je Milan Herceg.

Zgrada Hrvatskog doma oštećena je u potresu koji se dogodio 29. prosinca prošle godine pa se probe održavaju u Vatrogasnom domu u Petrinji.

Informacije možete dobiti na brojeve telefona POU Hrvatski dom Petrinja: 815-175 i 815-205, na broj  voditelja ansambla 099/733-0444 ili osobno, dolaskom utorkom i četvrtkom u Vatrogasni dom u Petrinji od 19 do 21 sat.


 

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X