izboriuniverzalnakutija2

Do 16 sati na birališta izašlo više od 25 posto birača

PETRINJA – Nakon 12 godina u Petrinji se danas ponovno održavaju izbori za mjesne odbore i gradske četvrti. Birališta su otvorena do 19 sati, a pravo glasa na ovim izborima ima 21 006 građana. Građani svoje pravo mogu iskoristiti na 29 biračkih mjesta na području Petrinje i petrinjskih naselja i sela, a na raspolaganju imaju 63 kandidacijske liste.

Prema podacima iz Gradskog izbornog povjerenstva, do 16 sati na birališta je izašlo 25,28 posto registriranih birača. Najveća izlaznost od gotovo 62 posto je u Sibiću, dok je najmanja izlaznost od 4 posto i dalje u Maloj Gorici i petrinjskoj Gradskoj četvrti III.

U gradskim četvrtima bira se po devet članova vijeća, u mjesnim odborima po pet članova vijeća, osim u Peckom i Župiću gdje će biti izabrana po tri člana vijeća, a u Mošćenici sedam članova vijeća.

Prvi neslužbeni rezultati bit će poznati poslije 21 sat.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X