Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
statičaripregled

Do sad pregledano 28 192 objekta

Na potresom pogođenim područjima Sisačko-moslavačke županije do sada je prijavljeno 37 482 oštećenih stambenih objekata, a pregledano je 28 192 objekata, izvijestili su iz županije na temelju ažuriranih ArcGIS podataka. Neuporabljivo zbog vanjskih utjecaja je 338 , a neuporabljivo zbog oštećenja 3 357 pregledanih objekata. Privremeno je neuporabljivo i potreban je detaljan pregled za

2 834 objekata. Privremeno je neuporabljivo i potrebne su mjere hitne intervencije za 3 374  objekata. Uporabljivo bez oštećenja je 638 pregledanih objekata, a uporabljivo bez ograničenja je 5 785 objekata. Uporabljiva s preporukom o postupanju su 11 866 pregledana objekta, naveli su iz Sisačko-moslavačke županije.

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X