gifnaslovna23102019

Dodijeljene diplome za polaznike edukacije „Voditelj pripreme i provedbe EU projekata“

PETRINJA – Dana 22.10.2019. godine održana je obrana i dodjela diploma za polaznike edukacije na temu „Voditelj pripreme i provedbe EU projekata” u ukupnoj vrijednosti od 149.625,00 kn sa PDV-om.

Edukaciju je provela tvrtka WYG SAVJETOVANJE d.o.o., multidisciplinarna konzultantska tvrtka koja povezuje područja inženjeringa, zaštite okoliša, planiranja i projektiranja, prometa, projektnog menadžmenta i društvenog razvoja., koja je ugovorena u sklopu nabave konzultantskih usluga za potrebe jačanja kapaciteta (edukacije) za projekt „Uspostava GIS-a u Gradu Petrinji i jačanje ljudskih kapaciteta Grada Petrinje za potrebe provedbe Intervencijskog plana – Petrinjski novi horizont – „New horizon for Petrinja“ (šifra: PP2).

Obranu i dodjelu diploma provele su zaposlenice tvrtke WYG, Jelena Drndić i Maja Kurilić.

Grad Petrinja sudjeluje u provedbi Programa integrirane fizičke, gospodarske i socijalne regeneracije malih gradova na ratom pogođenim područjima, koji provode Ministarstvo regionalnoga razvoja i EU fondova (MRRFEU) i Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava (MRMS).

Program se financira iz dvaju fondova: Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR) i Europskog socijalnog fonda (ESF), tj. iz dvaju operativnih programa: Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija” 2014.-2020. (OPKK) i Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020. (OPULJP).

SPONZORIRANI ČLANAK

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X