dndanimiranifnaslov

Dođite na projekciju prvog petrinjskog dječjeg animiranog filma u petak, 15.srpnja od 19.30 na Trgu kulture

PETRINJA – Društvo “Naša djeca” Petrinja javlja kako će projekcija prvog petrinjskog dječjeg animiranog filma, nastalog na radionicama u sklopu prvog izdanja Petrinjskog dječjeg filmskog festivala biti održana u petak, 15. srpnja od 19.30 na Trgu kulture. Planirano trajanje projekcije je 15-ak minuta.

„Pozivamo djecu, roditelje, bake i djedove da svojim dolaskom uveličaju premijeru prvog petrinjskog dječjeg animiranog filma. Mladim autorima je ovo jako važan događaj i vaša prisutnost i podrška puno će im značiti  😊“, poručuju iz Društva „Naša djeca“ Petrinja.

Petrinjski dječji filmski festival „putuje“ nakon toga na Gradsko kupalište, gdje Gradsko društvo Crvenog križa Petrinja, od 20.00 sati, u sklopu ljetnog kina, organizira u petak projekciju filma „Putovanje jednog psa“. (Druženje uz različite aktivnosti kreće na Kupalištu već od 19.00 sati).

Podsjetimo i kako večeras, (četvrtak, 14. srpnja) na Gradskom kupalištu u Petrinji, Gradsko društvo Crvenog križa organizira projekciju animiranog filma „Crvencipelica i 7 patuljaka“ od 20.00 sati. Prije crtića, od 19.00 sati planirano je i druženje uz grickalice, oslikavanje lica i razne igre u „dječjem kutku“. Za najmanje je spreman i „napuhanac“ za najveselije druženje.

Foto: DND Petrinja

Slađana Marković

Slađana Marković

Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.

NAJNOVIJE VIJESTI

X