Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
dnd29072020a

„Dođite, odaberite igračku i uživajte u igri“ poručuju iz Društva Naša djeca Petrinja

PETRINJA – Društvo Naša djeca Petrinja ponovno je otvorilo svoju posudionicu igračaka u koju možete svratiti svake srijede od 18 do 19 sati u njihove prostorije koje se nalaze na Trgu narodnih učitelja 4b.

„Iako nam je koronavirus zakomplicirao život i omeo u provođenju planiranih aktivnosti, odlučili smo započeti s radom naše posudionice igračaka. Srijedom od 18 do 19 sati vrata Društva Naša djeca Petrinja otvorena su za sve koji žele posuditi igračke. Posuđivanje igračaka je besplatno. Za ulazak u prostor potrebna je zaštitna maska te je potrebno dezinficirati ruke. Igračke će se prema preporukama Stožera dezinficirati za nove korisnike“, istaknula je Martina Boltužić Dževerlija, predsjednica Društva Naša djeca Petrinja.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X