dompetrinja

Dom za starije i nemoćne osobe Petrinja do daljnjega zatvoren za posjete i izlaske korisnika

PETRINJA – Zbog epidemije koronavirusa, Dom za starije i nemoćne osobe Petrinja, do daljnjega je zatvoren za posjete i izlazak korisnika izvan prostora Doma, osim u hitnim slučajevima, izvijestili su iz Doma za starije i nemoćne osobe Petrinja.

Zbog izvanrednih okolnosti i mjera, raspored za određene usluge je sljedeći :

  • Namirnice za korisnike primat će se na porti Doma srijedom od 6 do 18 sati (molimo ukoliko donosite novčanice korisnicima, iste prethodno dezinficirati)
  • Pozivi za korisnike koji imaju telefone u sobama, primat će se od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 18 sati na broj 044/525-525
  • Pozivi u ambulantu, za korisnike za koje želite dobiti informaciju o njihovom zdravstvenom stanju, primat će se svaki dan u razdoblju od 14 do 15 sati na broj 044/525-524

„Zbog posebne organizacije rada za vrijeme trajanja epidemije, molimo za razumijevanje i strpljenje ukoliko se na navedene brojeve netko odmah ne javi. Za sve druge informacije, kontakte možete pronaći na mrežnoj stranici Doma za starije i nemoćne osobe Petrinja : www.dompetrinja.hr“ , poručuju iz Doma za starije i nemoćne osobe Petrinja.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X