Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
gdckb

Donacija Gradsko društva Crveni križ Petrinja korisnicima Doma za starije i nemoćne osobe

PETRINJA – Gradsko društvo Crvenog križa Petrinja uručilo je donaciju Domu za starije i nemoćne osobe Petrinja. Iz Gradskog društva Crvenog križa Petrinja ističu kako stariji i nemoćni članovi našeg društva svakodnevno trebaju našu pomoć.

„Domovi za starije i nemoćne osobe u doba pandemije koronavirusa mjesta su posebne pažnje i zaštite. Kako bismo im olakšali ove turbulentne i izazovne dane, Domu za starije i nemoćne osobe Petrinja dostavili smo donaciju L´Orealovih higijenskih potrepština za osobnu higijenu korisnika vrijednu 24.347,00 kuna“, rekla nam je Ivana Malović, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Petrinja.

Donaciju je preuzela Magdalena Komes, ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe Petrinja s osobljem. „Nadamo se da smo tom donacijom korisnicima Doma olakšali dane karantene, obzirom na činjenicu da su opet uvedene mjere zaštite njihova zdravlja zabranom njihova izlaska i posjeta“, istaknula je Ivana Malović, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Petrinja.

 

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

Preminuo je Rajko Dujmić

Od posljedica prometne nesreće preminuo je jedan od najvećih glazbenika i skladatelja u povijesti naših

X