policijanaslov

Dovršeno kriminalističko istraživanje: Prijevara u gospodarskom poslovanju

Postupajući po zahtjevu Općinskog državnog odvjetništva u Sisku, policijski službenici ove Policijske uprave dovršili su kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Prijevara u gospodarskom poslovanju.

Naime, njega se sumnjiči da je kao odgovorna osoba trgovačkog društva iz Ploča, u razdoblju od siječnja do prosinca 2019. godine, s ciljem pribavljanja protupravne imovinske koristi za navedeno trgovačko društvo, naručio i preuzeo od trgovačkog društva iz Martinske Vesi, drvenu građu u vrijednosti od 1.431.769,68 kuna, čime je lažnim prikazivanjem činjenica doveo u zabludu odgovornu osobu trgovačkog društva iz Martinske Vesi da će preuzetu robu i platiti, a što nije učinio.

Protiv njega i njegovog trgovačkog društva je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava.  – izvijestila je danas PU sisačko-moslavačka.

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X