Izbornik
bolnicasisak2020

Drugi dan bez novooboljelih od koronavirusa u našoj županiji

Kako su priopćili iz Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, na današnji dan u našoj županiji nema novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19. Od 32 pacijenta s područja Sisačko-moslavačke županije, 15 pacijenata je ozdravilo, od čega osam iz Siska, dva iz Petrinje, jedna pacijentica iz Lekenika, jedan pacijent iz Novske, dva pacijenta iz Kutine i jedan s područja Velike Ludine, te tako sada imamo 17 pozitivnih pacijenata s područja naše županije.

Iz Stožera također dodaju kako u petrinjskom i sisačkom domu umirovljenika nema oboljelih korisnika niti djelatnika od COVID-a 19. „Apelira se na sve stanovnike da provode socijalno odgovorno ponašanje i dosljedno provode sve preporuke i naputke Nacionalnog kriznog Stožera“, poručuju iz Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X