Dugo Selo minimalno protiv Petrinje Dugo Selo minimalno protiv Petrinje
PETRINJA – Rukometaši Petrinje, u derbiju 24. kola Druge hrvatske rukometne lige – sjever, ugostili su momčad Dugog Sela od koje su poraženi s... Dugo Selo minimalno protiv Petrinje

PETRINJA – Rukometaši Petrinje, u derbiju 24. kola Druge hrvatske rukometne lige – sjever, ugostili su momčad Dugog Sela od koje su poraženi s minimalnih 29:28.

Najveći dio utakmice gosti su imali rezultatsku prednost koja je u tri navrata, sredinom drugog poluvremena, iznosila i četiri pogotka prednosti (20:24, 21:25, 22:26), dok su domaći najbolje razdoblje imali od 35. do 42. minute kada su najprije poravnali (16:16), zatim došli i do dva pogotka prednosti (18:16), ali nisu izdržali do kraja i gosti su slavili s minimalnih 29:28.

Petrinjcima nije pomogla niti efikasnost Kokana i Pijalovića s po 8 pogodaka, dok je isti učinak u gostujućim redovima imao samo Raužan, a također jedan od razloga poraza može biti i nepreciznost kod nekoliko „zicera“.

Komentari

Ivica Mioković Novinar / Sportski Urednik

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.