Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
dumbovićportret

Dumbović darivateljima krvi: „Hvala vam na vašoj humanosti i plemenitosti“

PETRINJA – Povodom 25.listopada, Dana dobrovoljnih darivatelja krvi, čestitu svim darivateljima uputio je petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović.

„Povodom 25. listopada Dana dobrovoljnih darivatelja krvi, u ime Grada Petrinje i svoje osobno, zadovoljstvo mi je čestitati svim plemenitim ljudima njihov dan. Darovana krv je, doista, dar od srca. Krv nije ta koju možeš nabaviti u ljekarnama, to je lijek kojeg mi imamo u sebi i kojeg dijelimo, koji se ne može kupiti. On se ne može proizvesti niti u jednom laboratoriju, i zamijeniti bilo kakav lijek. Želim vam da u ovo izazovno vrijeme epidemije koronavirusa ostanete zdravi kako bi mogli i dalje biti darivatelji i tako pomagati u spašavanju života. Hvala vam na vašoj humanosti i plemenitosti“, stoji u čestici gradonačelnika Dumbovića.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X