Dumbović: „Molitvom, vjerom i dobrim djelima zatražimo pomoć i sigurnost za cijelu našu zajednicu“ Dumbović: „Molitvom, vjerom i dobrim djelima zatražimo pomoć i sigurnost za cijelu našu zajednicu“
PETRINJA – Povodom blagdana Velike Gospe, gradonačelnik Grada Petrinje i saborski zastupnik Darinko Dumbović,  sa zamjenicima Viktorijom Kaleb i Branimirom Bešlićem, upućuje prigodnu čestitku.... Dumbović: „Molitvom, vjerom i dobrim djelima zatražimo pomoć i sigurnost za cijelu našu zajednicu“

PETRINJA – Povodom blagdana Velike Gospe, gradonačelnik Grada Petrinje i saborski zastupnik Darinko Dumbović,  sa zamjenicima Viktorijom Kaleb i Branimirom Bešlićem, upućuje prigodnu čestitku.

„Svima koji svetkuju Uznesenje Blažene Djevice Marije  na nebo čestitam današnji blagdan Velike Gospe. Molitvom, vjerom i dobrim djelima zatražimo pomoć i sigurnost za cijelu našu zajednicu. Neka ovaj dan obogati vaše domove srećom, mirom i blagostanjem“, stoji u čestici gradonačelnika Dumbovića.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.