darinkodumbovicgv31

Dumbović: “Ne smijemo stvarati paniku među građanima, ali pozivam sve da slijede upute kriznih stožera”

PETRINJA -Nakon što je i službeno potvrđeno da je 25.osoba u Hrvatskoj koja je zaražena od novog koronavirusa upravo iz Petrinje, točnije iz Mošćenice, petrinjski gradonačelnik i saborski zastupnik Darinko Dumbović je istaknuo kako je to situacija koja zahtjeva ozbiljan pristup, prije svega struke, ali i svih ostalih, od same Gradske uprave do svakog pojedinog građanina.

“Ne smijemo stvarati paniku među građanima, ali pozivam sve da slijedie upute kriznih stožera, sa razine države i županije, a mi ćemo u Gradu Petrinji učiniti sve što je potrebno da zaustavimo širenje virusa. Ovim putem pozivam građane da se pridržavaju uputa koje će dobivati , da shvate ozbiljnost situacije jer upravo svojim odgovornim ponašanjem mogu značajno utjecati na daljnji razvoj situacije u našem gradu, ali i šire”, poručuje Dumbović.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X