Izbornik
darinkodumbovicuskrs

Dumbović: „Neka nam Uskrs pomogne da prebrodimo sve teškoće i neka nam da snagu i vjeru u bolje sutra….“

PETRINJA – U susret najvećem kršćanskom blagdanu, Uskrsu, čestitku svim vjernicima i građanima Petrinje, uputio je Darinko Dumbović, gradonačelnik Grada Petrinje.

„U vremenu smo najvećeg kršćanskog blagdana, Uskrsa, koji nam donosi novu snagu i mir i trajno nadahnjuje naš kršćanski život. U ovim teškim vremenima trebamo se još više okrenuti svojim obiteljima, svojim prijateljima, jedni drugima. Darivati prije svega dobrotu, međusobno razumijevanje s velikim poštovanjem. Neka nam blagdan Uskrsa pomogne da prebrodimo sve teškoće i neka nam da snagu i vjeru u bolje sutra, neka nam bude poticaj da činimo dobro drugima, da osjećamo potrebe drugih i da budemo dobri ljudi. Čestitku upućujem u svoje osobno ime i u ime svojih zamjenika, suradnika i svih djelatnika Gradske uprave“, stoji u čestici gradonačelnika Dumbovića.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X