Izbornik
policijauniverzalnagore2

Dvije osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći u Donjem Komarevu

DONJE KOMAREVO – U mjestu Donje Komarevo u subotu 21.ožujka oko 9 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe ozlijeđene.

Nesreću je izazvao 21-godišnjak iz Siska, upravljajući osobnim vozilom sisačkih registracija koji je zbog neprilagođene brzine i stanju na cestama, pri izlasku iz zavoja prešao na suprotnu kolničku traku. Tom prilikom je došlo do udara u osobno vozilo sisačkih registracija kojim je iz suprotnog smjera upravljala 60-godišnjakinja, dok se u vozilu nalazila 61-godišnja putnica.

Ozlijeđena vozačica i putanica su zbog zadobivenih ozljeda prevezene vozilom Hitne medicinske pomoći u sisačku Opću bolnicu dr.Ivo Pedišić, gdje su vozačici utvrđene teške tjelesne ozljede, a putnici lakše.

Sudionici ove prometne nesreće nisu bili pod utjecajem alkohola. Protiv vozača Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku podnosi se kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X