Dvije selekcije „Mladosti“ na turniru „Crikvenica CUP 2019.“ Dvije selekcije „Mladosti“ na turniru „Crikvenica CUP 2019.“
  CRIKVENICA/PETRINJA – Dvije selekcije Nogometnog kluba „Mladost“ Petrinja, U-9 (igrači rođeni 2010. godine i mlađi) i U-11 (igrači... Dvije selekcije „Mladosti“ na turniru „Crikvenica CUP 2019.“

[g-carousel gid=”58665″ img_max_w=”150″ height=”100″ h_type=”%”]

 

CRIKVENICA/PETRINJA – Dvije selekcije Nogometnog kluba „Mladost“ Petrinja, U-9 (igrači rođeni 2010. godine i mlađi) i U-11 (igrači rođeni 2008. godine i mlađi), sudjelovali su sredinom mjeseca lipnja na Međunarodnom nogometnom turniru „Crikvenica CUP 2019.“ u Crikvenici.

Crikvenica Cup pokrenut je 2014. godine kao sportsko-turistički projekt, a gotovo 120 momčadi natjecalo se u četiri kategorije natjecanja. Naši najmlađi Mladostaši natjecali su se u U-9 i U-11 kategoriji s tri momčadi. Turnir je međunarodnog karaktera te je i ove godine okupio momčadi iz Slovenije, Austrije, Slovačke, Njemačke, Velike Britanije i ostalih zemalja svijeta.

[g-carousel gid=”58686″ img_max_w=”150″ height=”100″ h_type=”%”]

Naše selekcije u Crikvenici su pratili treneri Saša Teofanović, Slobodan Borota i Željko Dujmić, ali i roditelji Marjan Bunjan, Antun Tadić, Dario Zagorac. Bio je ovo prvi ozbiljniji turnir za njih. Tijekom tri dana boravka na turniru naši mali nogometaši bili su smješteni u Selcu gdje su bodrili jedni druge, imali priliku upoznati nove prijatelje iz svih krajeva Hrvatske i ostatka svijeta.

Iz Mladosti poručuju kako su ponosno predstavili svoj klub i svoj grad, odigrali su po tri utakmice, no nažalost nisu ostvarili plasman u završnicu, ali kako ističu, sportski su podnijeli poraz. „Sam odlazak na turnir ne bi bio moguć bez velikog angažmana predsjednika Mladosti Nevena Žužića i roditelja, od kojih su mnogi bili vjerni navijači u Crikvenici. Ovim turnirom dječaci su stekli nova iskustva, međusobno su se bolje upoznali te su se naučili zajedništvu, a usput je bilo vremena za zabavu i uživanje u morskim radostima“, ističu iz Mladosti. Roditelji se pak zahvaljuju trenerima, njihovim pomoćnicima, predsjedniku Žužiću i svima koji su odvojili svoje vrijeme i proveli tri dana s našim malim nogometašima.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.