Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore

Dvoje građana predalo topničku granatu, šest ručnih bombi i 345 komada streljiva

PETRINJA – Kako su priopćili iz Policijske uprave sisačko-moslavačke, dvoje građana su policiji u Petrinji dragovoljno predali topničku granatu, šest ručnih bombi i 345 komada streljiva. Slijedom kampanje „Manje oružja, manje tragedija“, kojom je omogućena dragovoljna predaja svih vrsta ubojitih sredstava, građani neće snositi sankcije.

Iz Policije podsjećaju kako je još uvijek u tijeku kampanja „Manje oružja, manje tragedija“ kojom je građanima bez ikakvih sankcija omogućena dragovoljna predaja svih vrsta oružja i ubojitih sredstava.

„Oružje i ubojita sredstva ne odlažite i ne ostavljajte u kontejnerima za smeće ili na drugim otvorenim prostorima u prirodi. Na taj način ugrožavate živote drugih ljudi. Protiv građana koji ovakvo oružje prijave policiji radi predaje, neće se pokretati prekršajni niti kazneni postupak.

Oružje i eksplozivna sredstva nemojte sami donositi u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već želju za dragovoljnom predajom prijavite na broj 192 ili u najbližoj policijskoj postaji. Mi ćemo poslati stručne i osposobljene policijske službenike koji će oružje preuzeti.

Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92“, podsjećaju iz Policijske uprave sisačko-moslavačke.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke kaznena djela nisu zabilježena. Dogodila se jedna prometna nesreća i to na području Siska u kojoj je nastala samo materijalna šteta.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X