Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
maskeuniverzalna

Dvojica 31-godišnjaka krivotvorili negativne PCR testove

HRVATSKA KOSTAJNICA – U nedjelju, 21. veljače u poslijepodnevnim satima, na izlazu iz Republike Hrvatske na granični prijelaz Hrvatska Kostajnica pristupio je 35-godišnjak iako mu je određena mjera samoizolacije. Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o izmjeni i dopunama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti prema kojemu je predviđena novčana kazna u iznosu od osam tisuća do 15 tisuća kuna, izdan mu je prekršajni nalog.

U subotu, 20. veljače oko 23 sata, na ulaz u Republiku Hrvatsku na granični prijelaz Hrvatska Kostajnica, graničnoj kontroli su pristupili 31-godišnji bosanskohercegovački i hrvatski državljanin koji su na uvid dali negativne PCR testove izdane u susjednoj Bosni i Hercegovini za koje se sumnjalo da su krivotvoreni. Obojica su uhićena te je provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da se radi o krivotvorinama. Zbog kaznenog djela Krivotvorenje isprave, obojica će biti kazneno prijavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X