Ožujak, 2021

02OžuCijeli danPOMOĆ PETRINJSKOM RADIJU

Vrijeme

Cijeli dan (Utorak)

Lokacija

Parkiralište Rukometnog Stadiona

Opis događaja

Petnaest sekundi bilo je dovoljno da sve ono što smo stvarali 75 godina, nestane. Razorni potres koji je pogodio Petrinju 29.prosinca 2020.godine, totalno je uništio prostorije najstarijeg lokalnog radija u Republici Hrvatskoj, Petrinjskog radija. Osim što smo ostali bez svojih prostorija, ostali smo i bez vrijedne radijske opreme, uređaja, inventara, svega. Trenutno sedam djelatnika Petrinjskog radija kao i šest vanjskih suradnika, ostalo je bez mjesta za rad, bez sredstava za rad, bez opreme za rad.

No duhom nismo klonuli, te smo odlučili krenuti ispočetka, od nule, kao i većina naših sugrađana koji su također ostali bez svega u ovom razornom potresu. Kako bi pronašli naš novi prostor za rad, opremili ga za naše potrebe i kako bi ponovno počeli raditi ono što smo najbolje radili do sada, informirali i zabavljali naše sugrađane, pokrenuli smo humanitarni račun. Prikupljenim financijskim sredstvima Petrinjski radio i Portal 53 osigurali bi sebi novi prostor za rad, opremili ga novom opremom, kao što bi osigurali financiranje plaća sedam djelatnika Petrinjskog radija i Portala 53, kao i plaće vanjskih suradnika.

Stoga vas ovim putem molimo da nas podržite i pomognete da se dignemo iz pepela i krenemo ispočetka, jer Petrinja i Petrinjski radio to zaslužuju. Račun je otvoren u OTP banci, multivalutni je. Sve uplate možete izvršiti na :

IBAN: HR6924070001500013407

 BIC: OTPVHR2X

Unaprijed se zahvaljujemo na uplaćenoj donaciji. U našim novim prostorijama, svaki od donatora dobit će svoje posebno mjesto na zidu, kojeg smo namijenili upravo za sve one koji će nas podržati u našem novom početku i na našem novom putu.

Hvala vam!

Ivica/ Slađana / Miroslav / Marin / Kristina / Matea / Mario

Organizator

Petrinjski Radio

X