EVS volonteri pozivaju na Međunarodni dan mladih na petrinjsko Gradsko kupalište EVS volonteri pozivaju na Međunarodni dan mladih na petrinjsko Gradsko kupalište
PETRINJA – Strani volonteri iz Udruge IKS koji borave u našem gradu u sklopu Erasmus+ programa, odnosno Europske volonterske službe, vas pozivaju u utorak... EVS volonteri pozivaju na Međunarodni dan mladih na petrinjsko Gradsko kupalište

PETRINJA – Strani volonteri iz Udruge IKS koji borave u našem gradu u sklopu Erasmus+ programa, odnosno Europske volonterske službe, vas pozivaju u utorak 20.kolovoza od 17 sati na petrinjsko Gradsko kupalište kako bi zajedno obilježili Međunarodni dan mladih. Kako nam volonteri otkrivaju, očekuju vas zanimljivosti vezane uz Međunarodni dan mladih, učenje stranih jezika kao i party.

Više o samom događanju rekla nam je volonterka Sofi iz Portugala. „Ovo je događanje putem kojeg želimo predstaviti naše zemlje. Također svi posjetitelji imat će priliku i mogućnost saznati više o našim jezicima te probati ih naučiti, portugalski, talijanski, španjolski, mađarski, rumunjski. Malo ćemo se i zabaviti, pripremili smo borbu vodenim balonima. Nadamo se samo kako će biti lijepo vrijeme. Također imat ćemo radionicu o našim jezicima, a pripremili smo i glitter party. Sve posjetitelje očekuje i glazba iz naših zemalja. Očekujemo da nam se ljudi pridruže i zabave s nama“, rekla nam je Sofi.

Na samom kraju Margarita iz Katalonije, Diana iz Rumunjske, Jorge iz Španjolske i Sofi iz Portugala na svojim jezicima pozvali su sve na petrinjsko Gradsko kupalište u utorak 20.kolovoza od 17 sati na obilježavanje Međunarodnog dana mladih. Poslušajte ih!

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.