Finac vozio autocestom A3 242 km/h Finac vozio autocestom A3 242 km/h
SISAK – U subotu, 15. lipnja oko 12 sati na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac, zaustavljen je osobni automobil Mercedes, finskih registracija, kojim je iz smjera... Finac vozio autocestom A3 242 km/h

SISAK – U subotu, 15. lipnja oko 12 sati na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac, zaustavljen je osobni automobil Mercedes, finskih registracija, kojim je iz smjera Lipovca brzinom od 242 km/h upravljao 42-godišnji državljanin Finske, priopćili su iz Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Zbog prekršaja prekoračenja najveće dopuštene brzine izdan mu je obavezni prekršajni nalog i izrečena novčana kazna od 3000 kuna te zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije na području hrvatske u trajanju od mjesec dana.

Komentari

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.