cs-met

Golijada Češkog Sela na kraju polusezone

PETRINJA – Nogometaši Češkog Sela u odgođenoj utakmici 12. kola 2. ŽNL NS SMŽ ugostili su momčad Metalca iz Međurića od koje su bili bolji 7:2.

Nakon nekoliko početnih udaraca i pokušaja iz daljine, s jedne i druge strane, koji nisu urodili plodom, domaći su poveli u 17. minuti kada je Ivica Tokić izveo slobodni udarac s desne strane i pred gostujućim vratima pronašao Valentina Jukića koji je skrenuo loptu u mrežu. Nakon toga uslijedilo je još  poneki dalekometni pokušaj u kojima je pobjednik bio gostujući vratar Solil koji ih je uspješno neutralizirao.

Nakon minimalnog vodstva domaćih poslije prvog poluvremena u drugom dijelu uslijedila je prava golijada. Započeo ju je Grgić u 51. minuti kada se našao na pravom mjestu pred gostujućim vratima nakon ubačaja Ivice Tokića iz kuta s desne strane, a samo minutu kasnije Valentino Jukić je povukao kontru po desnoj strani i ubacio loptu pred samu crtu gdje je natrčao Čađo i pospremio je u mrežu. U 58. minuti Valentino Jukić je sve odradio u solo dionici za uvjerljivih 4:0, a onda su proradili i gosti, odnosno u 69. i 72. minuti, u gotovo istovjetnim situacijama, isti dvojac Kuharić i Milutinović, u dvostrukim zamijenjenim ulogama i kao strijelac i kao asistent s ruba kaznenog prostora matirali su vratara Fetića. Nakon toga ponovo je, i to dva puta uzastopno, u 74. i 79. minuti, poentirao mladi Čađo pravovremenim utrčavanjem s lijeve strane na odlično ubačene lopte Grgića i Danijela Jukića. Konačni rezultat postavio je Grgić u 85. minuti kada se odlučio na udarac s ruba kaznenog prostora i precizno pogodio donji desni kut gostujućeg vratara  Solila.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "disabled_client",
  "error_description": "The OAuth client was disabled."
}
See here for documentation.
Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X