Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
stipendijejedan

Grad Petrinja raspisao natječaj za dodjelu 45 stipendija studentima

PETRINJA – Grad Petrinja donio je Odluku o raspisivanju javnog natječaja za dodjelu stipendija za akademsku godinu 2020./2021.U navedenoj akademskoj godini Grad Petrinja dodijelit će 45 stipendija studentima s područja Grada Petrinje u mjesečnom iznosu od 700 kuna u razdoblju od 12 mjeseci.

Stipendije se dodjeljuju samo za jednu akademsku godinu. Pravo na stipendiju i druge oblike potpore mogu ostvariti redoviti studenti koji su državljani Republike Hrvatske sa stalnim prebivalištem na području Grada Petrinje, a nisu stariji od 26 godina te studenti koji su upisani na preddiplomski i diplomski sveučilišni/stručni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij u Hrvatskoj.

Pravo na stipendiju ne mogu ostvariti studenti upisani u prvu godinu preddiplomskog sveučilišnog/stručnog studija ili integriranog preddiplomskog i diplomskog studija, studenti u statusu apsolventa, odnosno studenti koji imaju samo upisan diplomski ili završni rad u akademskoj godini za koju se provodi natječaj, izvanredni studenti, studenti koji su u prethodnoj akademskoj godini stekli manje od 50 ECTS bodova, studenti koji primaju stipendiju ili drugu sličnu novčanu potporu i studenti koji imaju odobreno mirovanje obveza u akademskoj godini u kojoj se provodi natječaj.

Zahtjev za dodjelu stipendija podnosi se na propisanom prijavnom obrascu koji se podiže na porti Gradske uprave ili na internetskim stranicama Grada Petrinje. Zahtjevu se prilaže i dodatna dokumentacija. Prijave na Natječaj s potrebnom dokumentacijom treba dostaviti na adresu Grada Petrinje. Rok za podnošenje prijave je do 27.prosinca ove godine.

Više o natječaju za dodjelu stipendija potražite i OVDJE.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X