manjeoruzjamanjetragedija

Građani čisteći kuće pronašli oružje i streljivo

PETRINJA / KUTINA – Jučer, 18. kolovoza, građanin je čisteći tavan kuće u Petrinji pronašao 119 komada vojnog streljiva koje je s mjesta pronalaska izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu.

Istoga dana građanka je čisteći tavanske prostorije u Kutini pronašla i dragovoljno predala poluautomatsku pušku, zračnu pušku, pištolj, spremnik za pištolj i 632 komada raznog streljiva.

Iz PU sisačko-moslavačke apeliraju na građane koji u svojim domovima čuvaju ili skrivaju ilegalno oružje ili eksplozivna sredstva da pozivom na broj 192 učine prvi korak prema dragovoljnoj predaji oružja bez sankcija u okviru provođenja kampanje „Manje oružja, manje tragedija“.

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X