policijauniverzalnagore

Građani jučer pronašli veće količine oružja

SISAK – U mjestu Bair na novljanskom području, građanin je jučer u voćnjaku pronašao tromblonsku kumulativnu minu, dok je građanin u šumi na području mjesta Stari Grabovac pronašao topničku granatu. Istoga dana, građanin je prilikom čišćenja štale u Hrvatskoj Kostajnici, pronašao 28 komada raznog protueksplozijskog streljiva. Pronađena ubojita sredstva je poradi uništenja s mjesta pronalaska izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu.

S ponedjeljka na utorak, 27./28. travnja, nepoznati počinitelj je iz dvorišta 78-godišnjaka u Ulici Marijana Celjaka u Sisku, ukrao traktorski ruljač za kukuruz. Od oštećenog koji štetu procjenjuje na oko 5000 kuna zaprimljena je kaznena prijava, a za kradljivcem se traga.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X