Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijanaslov

Građanin dragovoljno policiji predao oružje

PETRINJA – Građanin je jučer petrinjskoj policiji dragovoljno predao ručno izrađenu kuburu i pušku s glatkim cijevima, dok je građanin policiji u Gvozdu dragovoljno predao 20 metara sporogorećeg štapina, 103 komada detonatorskih kapisla, 30 komada električnih detonatorskih kapisla i 23 komada raznih upaljača za mine.

„Zahvaljujemo svim savjesnim građanima što su se pridružili akciji „Manje oružja-manje tragedija“ te dragovoljno predali oružje i druga eksplozivna sredstva. Pozivamo i građane koji još uvijek čuvaju neregistrirano oružje ili eksplozivna sredstva da ih bez straha od sankcija predaju policiji. Također molimo građane koji slučajno pronađu bilo kakvo eksplozivno sredstvo ili oružje da ga ne diraju, već odmah pozovu policiju na broj 192 ili najbližu policijsku postaju“, poručuju iz Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X