policijauniverzalnagore2

Građanin dragovoljno predao 150 komada raznog streljiva i trotilski metak

PETRINJA – Građanin je policiji u Petrinji dragovoljno predao 150 komada raznog streljiva i trotilski metak, dok je u Jasenovcu s broda u vlasništvu jednog poduzeća, policija izuzela minobacačku minu koju je zahvatila usisna cijev iz korita rijeke Save. U mjestu Dugo Selo Lasinjsko, građanin je u grmlju pronašao protuavionski metak kojeg je preuzeo policijski službenik.

Iz policije podsjećaju kako je još uvijek u tijeku kampanja „Manje oružja, manje tragedija“, kojom je građanima bez ikakvih sankcija omogućena dragovoljna predaja svih vrsta oružja i ubojitih sredstava. Ukoliko želite dragovoljno predati oružje, nazovite policiju na broj 192. Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X