Izbornik
manje oružja -manje tragedija

Građanin dragovoljno predao dvije tromblonske mine, topničku granatu, tri ručne bombe i 516 komada streljiva

PETRINJA – Građanin je petrinjskoj policiji u petak 23.rujna, dragovoljno predao dvije tromblonske mine, topničku granatu, tri ručne bombe i 516 komada streljiva. Slijedom kampanje „Manje oružja, manje tragedija“, kojom je omogućena dragovoljna predaja svih vrsta oružja i ubojitih sredstava, ovaj građanin neće snositi sankcije, priopćili su iz Policijske uprave sisačko-moslavačke.

„Pozivamo sve one koji još negdje u svojim domovima čuvaju, skrivaju ili pronađu ilegalno oružje ili eksplozivna sredstva da pozivom na broj 192 učine prvi korak prema dragovoljnoj predaji bez sankcija, a sve kako bi učinili svoje okruženje sigurnijim. Oružje i eksplozivna sredstva nemojte sami donositi u policijske postaje kako ne bi došlo do aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja. Stručno osposobljeni policijski službenici će na siguran način preuzeti“, podsjećaju iz policije.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X