Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
dumbovickulasic25112020

Gradonačelnik Dumbović čestitao Dan državnosti Bosne i Hercegovine

PETRINJA – Petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović u svom Uredu tradicionalno je organizirao prijam za predsjednika Vijeća bošnjačke nacionalne manjine Grada Petrinje Hajrudina Kulašića povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine, kojeg je ujedno i čestitao svim Bošnjacima.

„Prije svega izražavam izrazito zadovoljstvo za sve ove godine odlične suradnje s predstavnicima bošnjačke nacionalne manjine našeg grada. Svim državljanima Bosne i Hercegovine upućujem iskrene i dobre želje za Dan državnosti koji se slavi od 1943.godine, a predstavlja veliki  državni praznik jednoj zemlji. Na taj dan usvojena je rezolucija u kojoj su maknute nekadašnje granice Bosne i Hercegovine i od tada ona postaje jedna zasebna država unutar tadašnje Jugoslavije. Posebna čestitka i dobre želje idu svim državljanima Bošnjacima koji žive u našoj Petrinji, sisačko-moslavačkoj županiji i Republici Hrvatskoj”, istaknuo je Dumbović.

Kulašić se zahvalio gradonačelniku Dumboviću za svesrdnu podršku koju pruža, a posebice što podržava obilježbu praznika i blagdana koje Bošnjaci slave.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X