Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
20210303_120133wwww

Gradonačelnik posjetio i podržao Salon za uljepšavanje Naomi

PETRINJA – Salon za uljepšavanje Naomi vlasnice Elene Babić počeo je s radom dva mjeseca nakon razornog potresa u Ulici Matije Gupca 20. Za mušterije nude uslugu šminkanja, uljepšavanje obrva, trepavica, noktiju.

Salon je 3.ožujka posjetio gradonačelnik Darinko Dumbović.

„Kad imate ovako razrušen grad i ovakve trenutke, kad imate salon za uljepšavanje, to nešto znači. Treba reći: Hvala na hrabrosti, hvala na odvažnosti. Ovo je salon za uljepšavanje koji daje jednu nadgradnju, ali i radno mjesto. Elena je hrabra djevojka koja se odlučila na ovu ponudu kako bi osigurala sebi egzistenciju i posjetiteljima da život bude ljepši. U cijelom spektru onoga što nudi šminkanje, obrve, trepavice, sebe nalazim kod noktiju pa ću se jednom naručiti. Njoj i cijeloj obitelji čestitam što su tu, što su tu u Petrinji. Nastojim se odazvati svim mladim i svim ostalim poduzetnicima koji imaju problem. Zajedno smo tu, a vi mislim da dajete poruku opstanka mladih ljudi koji žele uljepšati ne samo dio svog tijela, sebe, nego svojim radnim mjestom žele uljepšati i sam grad.“

„Posla ima više nego što ga je bilo. Kako se sve dogodilo više se ni žene nemaju gdje uljepšavati. Ovo je jedino mirno mjesto gdje mogu doći. Ovdje nije apsolutno ništa palo, ništa nije bilo. Sad sam uredila drugi dio baš zato da bi mogli doći i opustiti se. Stvarno sam se za to potrudila tako da neka dođu, neka vide da se odmore da nisu stalno u kontejnerima ili tko je gdje kako smješten. Neka bude barem jedno mjesto za uljepšavanje, za njihov mir jer ženama je to najviše potrebno tako da neka slobodno dođu.“, rekla je Babić zahvalna na posjetu gradonačelnika.

 

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X