trznicapetrinja2020

Gradska tržnica Petrinja započet će radom 30. ožujka

PETRINJA – Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske izdao je uputu o obvezi osiguranja uvjeta za izniman rad određenih tržnica uz strogo poštivanje mjera i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i dodatnih mjera koje će biti propisane odlukom.

“U skladu s uputom Stožera za civilnu zaštitu Republike Hrvatske, te uz pridržavanje uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Gradska tržnica Petrinja započet će radom u ponedjeljak, 30. ožujka 2020. godine kako bismo do tada osigurali sve uvjete propisane navedenom uputom. Mesnica će početi radom već sutra, 28. ožujka 2020.”, poručuju iz Stožera za civilnu zaštitu Grada Petrinje i petrinjskog poduzeća Komunalac.

Na tržnici će za rad biti otvoren samo zatvoreni dio tržnice, te kiosci na otvorenom dijelu, gdje će građani moći kupiti proizvode samo iz asortimana koji se inače prodaje na ovom dijelu tržnice (tjestenina, jaja, mliječni proizvodi).

“Prilikom dolaska na tržnicu strogo se treba pridržavati uputa koje je ranije izdao Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske o držanju razmaka, broju ljudi koji istovremeno mogu boraviti u prostoru, dezinfekciji ruku prilikom ulaska u tržnicu. Provođenje navedenih mjera osigurat će naši redari na tržnici.”, dodaju iz gradskog Stožera i iz Komunalca.

Također napominju kako je ovo uputa nacionalnog Stožera, te da će konačna Odluka o detaljnim uputama biti donesena naknadno, o ćemo će građane pravovremeno izvjestiti.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X