Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
ckdonacijamalakuca04082020a

Gradsko društvo Crvenog križa Petrinja doniralo slatkiše Maloj kući

PETRINJA – Gradsko društvo Crvenog križa Petrinja nastavlja s doniranjem u zajednici. Nakon što su darivali korisnike Doma za starije i nemoćne osobe Petrinja, ovoga puta su odlučili darivati Udrugu osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije i njihovu Malu kuću u Petrinji.

„Djeca s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom zaslužuju posebnu pažnju, a osobitu za vrijeme pandemije koronavirusa. Kako bismo im olakšali ove izazovne dane i malo ih razveselili, “Maloj kući” smo darivali čokoladice Milky Way Crispy Rolls i M&M Choco u vrijednosti  11.529,18 kuna“, rekla nam je Ivana Malović, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Petrinja.

Donaciju je preuzela Aleksandra Milković, izvršna direktorica Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije. „Nadamo se da smo tom donacijom korisnicima Uduge “zasladili” ljetne dane“, poručuje na kraju Malović.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X