Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
tvo19032021

Groza: „Dva (velika) koraka smo bliže novoj školi“

PETRINJA – Ravnatelj Prve osnovne škole Petrinja je istaknuo kako su napravili dva velika koraka prema zajedničkom cilju, a to je gradnja nove škole na novoj lokaciji.

„Najprije smo dobili konačnu potvrdu i suglasnost da je, sukladno Zakonu o gradnji te otklanjanju štetnih posljedica elementarne nepogode, moguće početi radove na novoj školi i bez čekanja na promjenu Generalnog urbanističkog plana. Ne moram vam ni govoriti koliko će ova informacija ubrzati cijeli postupak gradnje. Zahvaljujem se svim stranama koje su bile uključene u realizaciju ove suglasnosti“, istaknuo je Groza.

Podsjeća kako su primili i izaslanstvo mađarske Vlade. „Pokazali smo im još jednom oštećenja na našoj staroj školskoj zgradi te smo im ponovno iznijeli razloge zbog kojih se zalažemo za izgradnju nove škole. Odveli smo ih i na lokaciju predviđenu za gradnju nove škole te objasnili sve prednosti koje ona donosi. Obje strane su se složile da je predložena lokacija odlična za novu školu te su dogovoreni sljedeći koraci vezani uz nastavak suradnje. Veliko hvala svima na pomoći, a posebno državnom tajniku Tomislavu Paljku i pročelniku Darjanu Vlahovu“, zaključio je Groza.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X