Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
autocestanaslov

HAC je pokrenuo aktivnosti za dovršetak autoceste Zagreb-Sisak

Nastavno na odluku Vlade Republike Hrvatske od 4. veljače, Hrvatske autoceste pokrenule su aktivnosti za nastavak izgradnje autoceste Zagreb-Sisak, dionice od Lekenika do čvora Siska.

Dana 24.veljače ove godine u Elektroničkom oglasniku javne nabave objavljeno je Savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima, a što je obveza i dio je postupka javnog nadmetanja sukladno članku 198. Zakona o javnoj nabavi. Savjetovanje je završeno 2. ožujka nakon čega je izrađeno izvješće i stekli su se uvjeti za nastavak postupka odnosno objave javnog natječaja za izvođača radova. Javni natječaj objavljen je 3. ožujka u Europskom oglasniku javne nabave i Elektroničkom oglasniku javne nabave, priopćili su iz Hrvatskih autocesta.

Ukupna procijenjena vrijednost radova izgradnje i opremanja kompletne dionice autoceste od Lekenika do čvora Sisak iznosi 300 milijuna kuna (uključeni putni prijelazi). Planirani rok za izvođenje radova je dvije godine.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X