hajrudinkulasicpr53

Hajrudin Kulašić: „Bajram Šerif Mubarek Olsun“

PETRINJA – Hajrudin Kulašić, predsjednik Vijeća bošnjačke nacionalne manjine Grada Petrinje, uputio je prigodnu čestitku povodom Ramazana.

„Svim vjernicima islamske vjeroispovijesti, posebice članovima Vijeća bošnjačke nacionalne manjine Grada Petrinje, svim sugrađanima grada Petrinje, svima ostalima u Sisačko-moslavačkoj županiji, Republici Hrvatskoj, susjednoj našoj domovini nas Bošnjaka, Bosni i Hercegovini i svim muslimanima diljem svijeta, želim Bajram Šerif Mubarek Olsun, da ove bajramske blagdane provedu u krugu svoje obitelji, da radost Bajrama podijele sa susjedima, prijateljima, poznanicima i da taj Bajram ostane u lijepom sjećanju svima nama, pogotovo poslije ove korone koja je malo popustila, pa ćemo se moći malo više zbližiti i družiti“, kazao je Kulašić te je svoju čestitku zaključio s porukom „Bajram Šerif Mubarek Olsun“.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X