Share on facebook
Share on twitter
pleszvijezdenaslovna

Hrvatski sportski plesni savez s ponosom predstavlja projekt “ZAPLEŠI” u kojem sudjeluje i sisački Top Step

SISAK – “ZAPLEŠI” je plesna predstava koja okuplja najbolje plesače HSPS-a, a koji će zajedno s ovogodišnjim pobjednicima “Plesa sa zvijezdama”, SLAVKOM SOBINOM i GABRIELOM PILIĆ, u vašem gradu predstaviti sportski ples zabavnom pričom dinamične koreografije i prekrasnim kostimima.

Predstava će, u rujnu i listopadu, gostovati u pet gradova, u kojima će zajedno uz klubove domaćine, biti predstavljena široj javnosti i, naravno, oboriti vas s nogu! Zagrebačku publiku već su oduševili ovom izvanrednom predstavom, a Sisak je na rasporedu 30.09.2019.

Na malim ekranima ste imali priliku vidjeti što se dogodi kad se upari poznati glumac SLAVKO SOBIN i najtrofejnija plesačica u Hrvatskoj, a sada ćemo vidjeti kako će se zajedno snaći na kazališnim daskama!

Tamo će im se pridružiti reprezentativci Hrvatskog sportskog plesnog saveza:
VEDRAN SRAGA I PAULA HUDE
JURICA KAVRAN I TIHANA VUSIĆ
ARTUR POSEDKIN I PATRICIA HERCEG
PATRIK SERETIN I EMA PILIĆ
FRANCO MARINOVIĆ I HANA GRAHOVAC
S njima će zaplesati i profesionalni plesni par FILIP DEBELEC I MARIJETA RIMAY iz sisačkog Plesnog kluba TOP STEP, a lica koja ćete prepoznati s malih ekrana su i MATEO CVENIĆ I ELA VUKOVIĆ te MARIO OŽBOLT I PAULA JERIČEVIĆ.

Koreografiju i režiju za HSPS potpisuje PETRA JERIČEVIĆ.
* Očekujte i goste iznenađenja
Termini predstava:
SAMOBOR
18.9.2019., Kino dvorana Samobor
VARAŽDIN
23.9.2019., Koncertna dvorana, HNK Varaždin
SISAK
30.9.2019., Kristalna kocka vedrine
SPLIT
9.10.2019., Amfiteatar Doma mladih
Ulaznice se po cijeni od 50 kuna kupuju putem Saveza na način da se rezerviraju i plaćaju direktno Savezu na mail [email protected] , a podizanje ulaznica je u Sisku.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X