Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
hrvojenaslov310121

Hrvoje Ostović: „Vatrogasci su na terenu odradili ogroman i vrlo odgovoran posao nadljudskim snagama!“ (audio)

PETRINJA – Vatrogasci iz cijele Hrvatske krenuli su na područje Petrinje i cijele Banovine odmah nakon vijesti o prvim potresima koji su pogodili naš kraj. Već u ponedjeljak 28. prosinca 2020. godine bili su s nama, stotine vatrogasaca s vozilima, opremom, spremni pružiti svu pomoć i kao ljudi i kao vatrogasci, a s nama su proživjeli i katastrofu najrazornijeg potresa 29.12.2020.

Od prvih dana u Petrinji i širem području bili su i vatrogasci iz Ličko-senjske županije. Hrvoje Ostović, vatrogasni zapovjednik Vatrogasne zajednice Ličko-senjske županije, boraveći na našem području, na terenu je bio pomoćnik glavnog zapovjednika za Banovinu, za gradove i naselja na području Siska, Petrinje i Gline. Ugostili smo ga u eteru Petrinjskog radija kako bi nam ispričao više o svemu što su vatrogasci činili i izvan okvira svog djelovanja, kako je osobno doživio prizore nastale nakon katastrofe kao i njegove kolege. Više o svemu poslušajte u snimci njegovog gostovanja.

Kristina Jakopović

Kristina Jakopović

Urednica, novinarka i voditeljica Petrinjskog radija i Portala 53. Umjesto u učiteljske vode, Kristina se odlučila za novinarstvo. Slušatelji je ponekad mogu ćuti i u radijskom eteru, no danas je ipak najviše posvećena marketingu. Osim nekoliko priznanja za nekadašnji Petrinjski list, naša Kristina je dobitnica i brojnih drugih strukovnih nagrada.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X