hsp_grb-197x300

HSP Petrinja o najnovijoj aferi u INA-i

PETRINJA – Nakon najnovije afere u naftnoj kompaniji INA, priopćenjem je reagirala i petrinjska podružnica Hrvatske stranke prava.

“Povodom najnovije pljačke INA-e, sa izrazitim gađenjem se osvrćemo na tu  najnoviju kapitalnu krađu u INA-i, jednu od bezbroj u Hrvatskoj….

Za vrijeme okupacije Istočne Slavonije krala se nafta od strane okupatora u Đeletovcima…i pitamo…koja je razlika između tih pljački?

Tko je to dobio mandat za bezmilosne krađe koje nadilaze sada već i okupatorska pustošenja Hrvatske u Domovinskom ratu…?

I pitanje, koliko se misli da će to još moći tako dugo ići? Dok sirotinja nema ni za kruh i pekmez, današnja vijest, neki su toliko ukrali da im je bio problem kud sa tolikim novcem…

HSP, podružnica Petrinja kaže: dosta je bilo. Članovi HSP-a, podružnica Petrinja, mahom dragovoljci Domovinskog rata,  znat će se postaviti odgovorno, časno i pošteno.

Za HSP Petrinja, predsjednik HSP-a Petrinja Nikola Badžek i dopredsjednici Vladimir Rogošić Rogo i Marijan Hodalj”, stoji u njihovom priopćenju.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X