Izbornik
dndakcijadtgo

Hvalevrijedna akcija „Prijatelj prijatelju-od mene za tebe“ ide dalje

PETRINJA – Društvo Naša djeca Petrinja u sklopu Dječjeg tjedna, nastavila je sa svojom hvalevrijednom akcijom „Prijatelj prijatelju – od mene za tebe“. Tim povodom, Općoj bolnici dr.Ivo Pedišić u Sisku uručili su donaciju. Navedena akcija provodi se posljednja tri mjeseca u prostorijama petrinjskog Društva Naša djeca Petrinja, a u sklopu akcije prikupljali su odjeću, igračke, opremu za bebe, djecu i trudnice.

„U Petrinji, malom gradu velikog srca, brojne su obitelji koje se redovito odazivaju pozivu Društva Naša djeca Petrinja i doniraju ili pronalaze potrebne stvarčice za sebe i svoju djecu. Mali Petrinjci su dio prikupljenih pidžamica, posteljice, igračaka i slikovnica odlučili darovati Općoj bolnici dr.Ivo Pedišić u Sisku, točnije odjelima na kojima borave njihovi vršnjaci kada stižu na ovaj svijet ili kada imaju neki zdravstveni problem“, rekla nam je Martina Boltužić Dževerlija, predsjednica Društva Naša djeca Petrinja.

Prikupljene stvari u sklopu ove akcije Boltužić Dževerlija predala je uz voditeljice akcije Dunju Knezić i Anu Aleksić Pezelj, glavnoj sestri bolnice Danijeli Škvorc, kao i glavnim sestrama Odjela ginekologije, sestri Ines Marić, Odjela pedijatrije sestri Ivani Savinc, te Odjela otorinolaringologije sestri Ivani Jovev. Osim donacije, u Bolnicu su stigli i radovi učenika nižih razreda Osnovne škole Mate Lovraka Petrinja.

„U radove je utkano puno ljubavi i najljepših želja za brz oporavak, a svojom ljepotom će krasiti prostor Odjela pedijatrije i pomoći da vrijeme liječenja svoj djeci brže prođe“, ističe Boltužić Dževerlija.

Iz Društva Naša djeca Petrinja pozivaju i dalje sve zainteresirane da dođu svakog četvrtka od 18 do 19 sati i pridruže se akciji darivanja „Prijatelj prijatelju-od mene za tebe“, ali mogu i sami potražiti odjeću, igračke i opremu za bebe, djecu i trudnice.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X