bolnicasisak2020

I dalje nema novooboljelih, u izolacijskoj jedinici sisačke Bolnice pet pacijenata

SISAK – Kako su priopćili iz Stožera za civilnu zaštitu Sisačko-moslavačke županije, u izolacijskoj jedinici Opće bolnice Dr.Ivo Pedišić u Sisku smješteno je pet pacijenata, od kojih su kod tri pacijenta laboratorijske pretrage na novi koronavirus pozitivne.

Do sada je uzeto 40 uzoraka za laboratorijsku pretragu na novi koronavirus, a novooboljelih nema. Istovremeno povećava se broj osoba pod zdravstvenim nadzorom tipa samoizolacije kod kuće u trajanju od 14 dana, te je trenutno 370 osoba pod zdravstvenim nadzorom tipa samoizolacije kod kuće.

„Suočeni smo s većim brojem kršenja propisanih mjera provedbe zdravstvenog nadzora tipa samoizolacije u kući, što može anulirati sav do sada poduzet trud u sprječavanju pojave i širenja ove bolesti, stoga apeliramo na sve stanovnike Sisačko-moslavačke županije neka provode odgovorno zdravstveno i socijalno ponašanje“, poručuju iz Stožera za civilnu zaštitu Sisačko-moslavačke županije.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X