Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore

I za vrijeme blagdana kršili mjere samoizolacije

SISAK –  U četvrtak, 24. prosinca, u prijepodnevnim satima, 47-godišnjak je napustio mjesto prebivališta i pristupio u prostorije županije u Rimsku ulicu u Sisku iako mu je određena mjera samoizolacije.

 Sljedećeg dana, 25. prosinca, oko 15.30 sati, na izlasku iz Republike Hrvatske na graničnom prijelazu Hrvatska Kostajnica, pješice je pristupio 60-godišnji hrvatski državljanin, dok je istoga dana oko 17.30 sati, na izlasku iz Republike Hrvatske na graničnom prijelazu Dvor pješice pristupio 33-godišnji hrvatski državljanin iako su im određene mjere samoizolacije.

 U subotu, 26. prosinca, oko podneva, na izlasku iz Republike Hrvatske na graničnom prijelazu Jasenovac, pristiglo je osobno vozilo švicarskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 49-godišnji hrvatski državljanin, dok se u vozilu kao putnik nalazila 31-godišnja državljanka Bosne i Hercegovine. Izvršenom graničnom kontrolom je utvrđeno da isti nisu tranzitirali kroz Republiku Hrvatsku, niti su posjedovali negativan PSR test, već su kratkotrajno boravili na području Republike Hrvatske.

 Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o izmjeni i dopunama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti prema kojemu je predviđena novčana kazna u iznosu od osam do 15 tisuća kuna, izdan im je prekršajni nalog.

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X