Izbornik
kosnica151020216

Igraonica Košnica počinje s radom, prijavite se

PETRINJA – Igraonica Košnica, koja djeluje u sklopu Gradske knjižnice i čitaonice Petrinja, ponovno počinje s radom te ovim putem pozivaju najmlađe članove, stare od 3 do 6 godina, koji su već članovi Košnice, ali i one koji to tek žele postati, da se prijave jer s radom kreću 5.rujna.

„Za sve one članove koji su do sada pohađali Igraonicu znaju kako radimo. Idemo prema uobičajenom rasporedu, ponedjeljkom, srijedom i petkom u jutarnjim terminima te utorkom i četvrtkom u popodnevnim terminima. Sve je raspoređeno prema grupama te roditelji mogu birati vrijeme i termin kada njima najbolje odgovara i kada mogu dovesti dijete. Jedini uvjet dolaska djeteta u Igraonicu Košnica je važeće članstvo u Gradskoj knjižnici i čitaonici Petrinja. Ako do sada nisu bili članovi, mi ih pozivamo da se učlane“, rekla nam je voditeljica Igraonice Košnica Ana Bobeta.

Što sve polaznici Igraonice Košnica mogu očekivati, Bobeta kaže kako će obilježiti značajne datume kroz godinu. „Početkom jeseni obilježavamo prvi dan jeseni, onda nam dolazi Mjesec hrvatske knjige u kojem djeca isto tako aktivno sudjeluju, onda nam dolazi Sveti Nikola kao i Božić. Mi obuhvaćamo sve te glavne datume i obilježavamo ih na likovni način, kroz priču, igru, tako da, uvijek je lijepo i to njih najviše veseli, ali najviše ih veseli igra, da se oni mogu s nekim igrati, upoznati nove prijatelje“, dodaje Bobeta.

Na kraju dodaje kako se veseli novim susretima. „Jako se radujemo dolasku naših članova koji su već korisnici Igraonice Košnica, a najviše onima koji će to tek postati. Veselimo se ugodnim druženjima, novim prijateljstvima. Gradska knjižnica i čitaonica Petrinja vas čeka, stoga dođite i igrajte se“, rekla je Bobeta.

Sve dodatne informacije oko upisa i prijava u Igraonicu Košnica možete dobiti u Gradskoj knjižnici i čitaonici Petrinja ili na brojeve telefona 813-757 ili 098-9515-976.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X