Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
covid

Imamo 43 novooboljele osobe u županiji, samo 4 s područja Petrinje

SISAK – U Sisačko- moslavačkoj županiji, na današnji dan 43 su novooboljele osobe od zarazne bolesti COVID-19. Riječ je o 10 osoba s područja grada Siska i 10 osoba s područja grada Kutine, 8 osoba s područja grada Novske, 6 osoba s područja grada Popovače, 4 osobe s područja grada Petrinje, 2 osobe s područja općine Lekenik i 2 osobe s područja općine Lipovljani te jednoj osobi s područja općine Velika Ludina.

Iz Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije apeliraju: „Molimo sve stanovnike za razumijevanje i odgovornost te neka se i dalje pridržavaju odluka i mjera Nacionalnog i Županijskog stožera kako spriječili daljnje širenje ove zarazne bolesti.“

Kristina Jakopović

Kristina Jakopović

Urednica, novinarka i voditeljica Petrinjskog radija i Portala 53. Umjesto u učiteljske vode, Kristina se odlučila za novinarstvo. Slušatelji je ponekad mogu ćuti i u radijskom eteru, no danas je ipak najviše posvećena marketingu. Osim nekoliko priznanja za nekadašnji Petrinjski list, naša Kristina je dobitnica i brojnih drugih strukovnih nagrada.

NAJNOVIJE VIJESTI

X