Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
darko16-9

IN MEMORIAM – Darko Komlinović (21.10.2012.-21.10.2020.)

PETRINJA – Prije osam godina, na današnji datum 21. listopada 2012. godine u 20:00 sati, iznenada nas je zauvijek napustio naš direktor Darko Komlinović. Nakon kratke i teške bolesti s kojom se nadljudski borio do samog kraja, preminuo je u 48. godini.

Nikada neće otići u zaborav ta tužna večer kad si otišao tako prerano. I danas, u sunčan i topao jesenji dan, posjetili smo Tvoje posljednje počivalište, onakokko bi ti i očekivao, kao da smo na redakcijskom sastanku. Svakodnevno si s nama, u trenucima kad se borimo održati Tvoju ideju i Tvoj put kojeg si zamislio preuzevši kormilo Petrinjskog radija te pokrenuvši Portal53, kao i u trenucima kad se veselimo svakom zajedničkom uspjehu.

Iako je prošlo tako dugih osam godina, nedostaješ jednako u svakom danu. Tu večer si otišao putem nebeskih visina u neki bolji svijet, na neko bolje mjesto bez patnje i boli. Imao si tek 48 godina, pun energije, brojnih planova i vizija za naš Radio, a mi čuvamo uspomenu i sjećanje na Tebe tako da slijedimo put na koji si nas postavio. Kročimo uzdignutih glava, s velikom voljom zadržati sve ono što smo zajedno gradili. Dok nas gledaš, trudimo se biti najbolji što možemo i ne iznevjeriti Te.

Vjerujemo kako nas i dalje vodiš stazama na koje si nas postavio, a mi se borimo časno ostati na toj stazi sa svim onim čemu si nas učio i usmjeravao…sami…ali s najvećom snagom koja je u našim čitateljima i slušateljima.

Podsjetimo, Darko Komlinović rođen je 19. srpnja 1965. godine.  Direktor Petrinjskog radija bio je od 17. veljače 2004. do svoje iznenadne smrti 21. listopada 2012. godine. Kao hrvatski branitelj, uz vojne počasti, na posljednje počivalište ispraćen je 23. listopada 2012. godine.

 

Kristina Jakopović

Kristina Jakopović

Urednica, novinarka i voditeljica Petrinjskog radija i Portala 53. Umjesto u učiteljske vode, Kristina se odlučila za novinarstvo. Slušatelji je ponekad mogu ćuti i u radijskom eteru, no danas je ipak najviše posvećena marketingu. Osim nekoliko priznanja za nekadašnji Petrinjski list, naša Kristina je dobitnica i brojnih drugih strukovnih nagrada.

NAJNOVIJE VIJESTI

X